Котляревський ЗДО (ясла-садок) "Барвінок"
Миколаївська область, Миколаївський район

Зустріч педагогів "Інклюзія в освіті - місія здійсненна"

Педагоги старшої групи Котляревського ЗДО були спікерами на одному з циклів зустрічей «Інклюзія в освіті - місія здійсненна».

03 листопада 2023 року відбулася друга зустріч учасників команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в закладах освіти Шевченківської громади, на якій було розглянуто питання співпраці педагога та асистента вчителя/вихователя як тандему🤝, злагоджена робота якого є запорукою успішного інклюзивного навчання дитини з ООП.

Олена Пономаренко, директор КУ "Інклюзивно-ресурсного центру" М-Погорілівської сільської ради зупинилася на основних функціях і завданнях асистента вчителя/ вихователя під час навчального процесу, документах асистента.

Олена Шокот, вихователь і Катерина Альошова, асистент вихователя Котляревського ЗДО "Барвінок", поділилися досвідом щодо спільної роботи, розповіли про практичні підходи допомоги дітям з ООП.

Варвара Дубачинська, асистент вчителя Миколаївського ліцею, розповіла про практичний тандем асистента і учителя у дистанційному навчанні. Активно залучила учасників вебінару до участі в створенні різноманітних інтерактивних вправ, за допомогою онлайн-сервісів.

Традиційно завершили зустріч хвилинкою релаксації та побажаннями.

« повернутися до списку новин

Ми в соцмережі Facebook

 

Логін: *

Пароль: *